The Actually Hiring Curse - You'Ll Never Put A Better Bit Of Kaylee On Your Knife.

Första året

Ett år som gifta
Nu nästa fredag har jag ock min man varit gifta i ett helt år, det har gått så otroligt fort! Hur som helst har jag länge funderat på vad jag ska ge honom för present och nu har jag äntligen kommit på två olika ideér! Förslag nummer ett är att jag ska fixa så att han och hans två bästa kompisar får åka till fjäderholmarna och gå på mackmyra whiskyprovning. Och förslag nummer två är att jag fixar nån slags pubrunda i gamla stan för dom tre, Det finns ju massa pubar i gamla stan så det lär ju inte vara något problem. Frågan är vad han skulle uppskatta mest? Jag får helt enkelt se vad jag bestämmer mig för tillslut men just nu lutar det mot whiskyprovningen faktiskt. 

År nummer ett
Nu har vi alltså klarat av första året, första året har varit både bra och rätt jobbigt. Det är ju jobbigt när man helt plötsligt ska bo med någon som man inte är van att bo med, på heltid dessutom. Det klassiska är ju att man bråkar om att den ena inte byter toalettrulle när pappret är slut osv och det är många sånna små "bråk" under första året. Det är också jobbigt i början att man ska planera allt för två HELA tiden. Ska man laga middag, då ska den vara för två till exempel och man måste hela tiden ta hänsyn till vad någon annan tycker och tänker. Men det vänjer man sig fort vid. Men sen är det ju också underbart att få dela alla små grejer i vardagen med varandra och att ha någon att komma hem till efter jobbet. Det finns såklart för och nackdelar, men självklart är fördelarna många, många fler och nu har vi levt med dom i ett helt år!